Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Brothánek, František (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá podnikovým informačním systémem, konkrétně posouzením informačního systému firmy Comprimato Systems s.r.o. a návrhem změn. Výsledkem práce je analýza stavu informačního systému a následné návrhy na změny, které povedou ke zlepšení stávajícího stavu a eliminaci nalezených rizik.

The bachelor's thesis deals with business information systems, especially by studying information systems of Comprimato Systems s.r.o. The work focuses on analysis of the current status of the information systems. The main purpose of the thesis is the proposal for improvement and elimination of risks.
Information System Assessment and Proposal of ICT Modification
Keywords: informace; data; informační systém; Zefis; HOS8; SWOT; analýza; bezpečnost; zálohování; information; data; information system; Zefis; HOS8; SWOT; analysis; security; backup