FMECA analýza svařovacího procesu jednoduché tlakové nádoby - Kontšek, Marián (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Diplomová práce se zabývá rešerši legislativy EU a mapováním svařovacího procesu jednoduché tlakové nádoby, vypracováním FMECA analýzy tohoto procesu s následným navrhnutím preventivních opatření u kritických míst tohoto procesu, vyplývající z této analýzy.

This diploma thesis is dealing with researching the EU legislative and mapping the welding process of simple pressure vessel, elaborating the FMECA analysis of this process with subsequent proposal of precautional measures in critical points of this process, arising from this analysis.
FMECA analysis of simple pressure vessel welding process
Keywords: PED; SPVD; jednoduchá tlaková nádoba; tlakové zařízení; svařovací proces; FMECA; PED; SPVD; simple pressure vessel; pressure equipment; welding proces; FMECA