Design stolního ventilátoru - Otruba, Radim (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2013)
Předmětem mé bakalářské práce je design stolního ventilátoru. Jejím cílem je analýza problému po stránce vývojové, technické a designové. Pro odlišení od stávajících ventilátorů je kladen důraz na vzhled celého návrhu.

This bachelor´s thesis deals with design of the table ventilator. The aim is the historical, technical and design analysis of the problem. To distinguish from the current ventilators, we put emphasis on the visual aspect of the whole design.
Design of Table Ventilator
Keywords: Stolní ventilátor; design; větrák; ventilace; ventilator; design; fan; ventilation