Analýza veřejných prostor ve městě Frýdek -Místek - Žerdík, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat nejvýznamnější veřejné prostory statutárního města Frýdek-Místek. Jde o Zámecké náměstí a náměstí Svobody. Analyzuje se fungování prostoru, doprava, pohyb osob, zeleň, vnímání prostoru a další aspekty, které jsou pro dané místo typické. V závěru práce jsou místa přehledně vyhodnocena.

The aim of this bachelor thesis is to analyse the most significant public spaces of the statutory town Frýdek-Místek. These are Castle Square and Liberty Square. There is analysing place function, traffic, movement of persons, vegetattion, space perception and other aspects, which are typical for the analysed place. Places are clearly evaluated in conclusion.
Analysis of the public places in Frýdek-Místek
Keywords: Veřejný prostor města Frýdek-Místek; urbanistická analýza; město; Public places of Frýdek-Místek; urbanistic analysis; city