Hodnocení finanční situace podniku ES systems produkt, s. r. o. - Hlávková, Alena (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Ve své závěrečné bakalářské práci se zabývám zhodnocením hospodářské situace podniku ES systems produkt s.r.o. v letech 2010 až 2014 a následnými návrhy pro její zlepšení. Práce je rozdělena do tří základních úseků. Prvním z nich je teoretická část, ve které je nastíněno, jaké nástroje finanční analýzy použiji. Další částí je samotná analýza současného stavu firmy. Výsledkům této analýzy se věnuje poslední část, ve které jsou uvedeny mé návrhy na jejich zlepšení.

In my final bachelor thesis I deal with evaluation of economic situation in company ES systems produkt s.r.o. between years 2010-2014 and proposals to its improving. The thesis is divided into three basic parts. The first is theoretical part, where are explained instruments of financial analysis, which are used in the next part. The next part is analysis of conterporary condition of company. The last part is focused on results of the analysis and their improving.
Evaluation of the Financial Situation of the Company ES systems produkt, s. r. o.
Keywords: Finanční analýza; účetní výkazy; rozdílové ukazatele; poměrové ukazatele; rentabilita; aktivita; likvidita; zadluženost.; Financial analysis; financial statements; differential indicators; rate indicators; profitability; activity; liquidity; indebtedness.