Analýza nákladů a užitků veřejného projektu - Stašek, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Diplomová práce se zabývá analýzou nákladů a užitků veřejného projektu. Práce je rozdělena na dvě části. První část je teoretická, kde jsou popsány jednotlivé analýzy, body CBA analýzy a veřejný projekt. Náplní druhé části, která je praktická, je zpracování CBA analýzy veřejného projektu.

The Master´s thesis is focus on analysis of costs and benefits of public projects. The work is divided into two parts. The first part is theoretical, which describes each points of CBA analysis and public project. The second part of the thesis is practical. It is focus on CBA analysis of the specific public project.
Cost Benefit Analysis of the Public Project
Keywords: Analýza nákladů a užitků; veřejný projekt; čistá současná hodnota; Cost Benefit Analysis; public project; net present value