Dřevostavba - rodinné bydlení manželů Hudcových - Maceček, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
V bakalářské práci je řeše návrh rodinného domu s garáží jako dřevostavby. Objekt má dvě podlaží. Budova má obdélníkově členěný půdorys a je zastřešena dvouplášťovou plochou střechou.

A design of a timber house is solved in this bachelor's thesis. The building itself has a rather rectagular main floor plant and two layer roof.
Timber House - Family Living for Family Hudec
Keywords: dřevostavba; dvouplášťová půltová střecha; wooden house; two layer roof