ČOV Kostelec u Jihlavy - stavebně technologický projekt - Rotrekl, Ivo (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Tato diplomová práce zpracovává stavebně technologické řešení výstavby čističky odpadních vod. V práci je zpracována komplexní studie realizace včetně harmonogramu, finančního plánu s nasazením pracovníků a také technologického předpisů pro hlavní objekty. Dále se zabývá návrhem hlavních stavebních mechanismů, kontrolním a zkušebním plánem. Zpracována je logistika zdrojů, návrh zařízení staveniště a rizika stavby.

This master’s thesis deals with the constructive-technological solutions of waste water treatment plant. This thesis consists of a comprehensive elaborate project of implementation including the time schedule, financial plan with usage of employments and technological prescriptions. Deals with design of main mechanisms and monitoring and testing plan. Logistics of resources, concept of building ground and procedures needed for realization are processed as well, risks of realization.
WWTP Kostelec u Jihlavy - constructive-technological project
Keywords: stavebně technologický projekt; realizace; monolitické konstrukce; časové plánování; cena; bezpečnost práce; kvalita; návrh zařízení staveniště.; Constructive-technological solution; realization; monolithic structures; time scheduling; price; labour protection; quality; concept of building ground.