Návrh informačního systému pro vnitrofiremní komunikaci - Hallon, Juraj (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Táto práca je návrhom informačného systému pre vnútrofiremnú komunikáciu malej firmy. Tá dlhodobo trpí na nejednoznačné komunikačné kanály - vzniká množstvo komunikačného šumu, čo znižuje efektivitu práce manažmentu a zamestnancov. Práca je návrhom na riešenie týchto problémov, vedúcim k zlepšeniu aj ekonomickej situácie. Výsledkom je analýza problémov a potrieb spoločnosti spoločne s kompletným návrhom systému – popis funkcionalít a ich správania, grafický návrh riešenia a odporúčanie technológii pre vývoj. V závere hodnotím ekonomický dopad riešenia na spoločnosť.

In this work I design an information system for communication in a small company with ambiguous communication channels. A lot of communication noise, which reduces the effectiveness of management and employees is created through the company. System designed in this work should solve the problems and improve company‘s performance. The result is an analysis of problems and needs of the company together with a complete system design - description of functionalities and their behavior, graphic design of the solution and recommendation of technology for development. In conclusion, I evaluate the economic impact on the company.
Design of an information system for communication within a company
Keywords: informačný systém; komunikačné procesy; manažment; projektový manažment; komunikácia; delegovanie úloh; cloudové služby; information system; communications processes; management; project management; communication; task management; cloud services