Návrh rozvoje společnosti BV computers s.r.o - Večeřa, Ivo (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Diplomová práce se zabývá návrhem rozvoje společnosti BV computers s.r.o.. Práce je rozdělena do tří hlavních kapitol – teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část je zaměřena na popis vybraných analýz, zkoumajících vnitřní a vnější prostředí firmy, které budou následně aplikovány ve druhé části práce k analýze problému a současné situace. V poslední části je na základě analýz sestaven návrh rozvoje společnosti, který povede ke zlepšení její současné konkurenceschopnosti.

This thesis describes the design of development company BV computers sro. The work is divided into three main parts - theoretical, analytical and design. The theoretical part focuses on the description of selected analyzes examining internal and external business environment, which will then be applied in the second part of the problem and to the analysis of the current situation. The last part is based on analyzes of compiling a draft development company, which will improve its current competitiveness.
Proposal of the Development BV Computers Ltd
Keywords: strategické řízení; malý podnik; strategický rozvoj; analýzy vnějšího a vnitřního prostředí; strategic management; small business; strategy development; internal and external analysis