Multifunkční objekt - Mikulov - Novotný, Miloslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Diplomová práce je zaměřena na návrh a vypracování prováděcí dokumentace multifunkčního objektu v Mikulově na Moravě, na parcelách č. 6905, 6910 a 6919. Návrh objektu respektuje jak územní plán obce, tak i stávající zástavbu. Svým tvarem a hmotou nemá tvořit dominantu, ale jen dotvářet stávající zástavbu. Objekt má tři nadzemní podlaží, jedno podzemní a pultovou střechu. Objekt obsahuje laboratoře, kanceláře a konferenční místnost, je určen pro výzkumné účely.

Diploma thesis is focused on design and elaboration of detailed design of multifuncional object in Mikulov na Morave, the parcel number 6905, 6910 and 6919. Proposition of the object respects both commune plan and current street buildings. It‘s not supposed to create stress with its shape and size, but complete actual buildings. It has three elevated floors, one basement and mono - pitched roof. Object has laboratories, offices and conference room, it‘s determinate for study purpose.
Multifunctional facility - Mikulov
Keywords: Multifunkční objekt; nadzemní podlaží; podzemní podlaží; keramické tvárnice Heluz; železobeton; pultová střecha; laboratoře; kanceláře; konferenční místnost.; Multifuncional object; three floors; one basement; ceramic blocks Heluz; reinforced concrete; mono - pitched roof; laboratories; offices; conference room.