Stavebně technologický projekt rekonstrukce areálu textilní továrny - Lorencová, Andrea (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Obsahem diplomové práce je stavebně technologický projekt na rekonstrukci bývalé textilní továrny v blízkém okolí Jihlavy. Technická zpráva uvádí veškeré základní údaje o stavbě k tomuto projektu. V technologických předpisech je podrobné zpracování pro montáž ocelové konstrukce a dále pro postup bouracích prací. K těmto vybraným technologickým předpisům jsou dále zpracovány další podklady potřebné pro jejich realizaci – tj. kontrolní zkušební plány, výkresy zařízení staveniště, návrh strojní mechanizace a plán BOZP a PO. Součástí projektu jsou dále časové a finanční plány. Další přílohou diplomové práce je rozpočet určený pro hlavní stavební objekt a vybrané konstrukční detaily.

The master thesis contains a construction and technology project of reconstruction of the textile factory nearby Jihlava. The technical report provides all the basic information about the construction to this project. Assembly of steel structure and demolition works are detailed processing in the technological regulations. Other documents are processed for these selected technological regulations which are needed for their implementation – ie. control and test plans, drawings of building equipment, draft of machinery and plans of health and safety and fire prevention. Time and financial plans are also component of this project. Another annex of this thesis is budget for a major building and selected structural details.
construction and technology project of reconstruction fo the textile factory
Keywords: Technická zpráva zařízení staveniště; bourací práce; montáž ocelové konstrukce; stavebně technologický projekt; technologický předpis.; Technical report; demolitions; assembly of steel structure; construction technological project; technological regulations.