Prezentace na internetu a redakční systémy - Vysloužil, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato práce analyzuje problematiku tvorby internetových prezentací v prostředí redakčních systémů. Zaměřuje se na možnost využití systémů s otevřeným zdrojovým kódem a použití nejmodernějších technologií při dosažení maximálních finančních úspor. Souběžně s pojednáním je vytvářen komunitní web v rozhraní redakčního systému Joomla.

This thesis analyzes the problems of creating web presentations in a CMS. It focuses on the usability of open source systems and using most modern technologies to achieve maximum cost savings. In parallel with the discourse is a community web being created in CMS Joomla.
Internet Presentations and Content Management Systems
Keywords: Redakční systémy; Joomla; Drupal; otevřený zdrojový kód; Joomla šablona; www; internetové stránky; prezentace na internetu; PHP; HTML; CSS; Cms; content management system; Joomla; Drupal; opensource cms; Joomla template; WWW; web pages; internet presentation; PHP; HTML; CSS