Vytvoření nástroje na automatizaci procesů a sledování jeho přínosu - Nečas, Kamil (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Bakalářská práce se zabývá kompletním vývojem procesu automatické přípravy textu pro jeho zvýraznění uvnitř DTP dokumentu ve formátu PDF, a to od analýzy požadavků, přes návrh a implementaci, až po zjištění přínosu v rámci lokalizace reálných projektů. Správná kombinace několika kroků a efektivní využití vhodných nástrojů vedou k významnému nahrazení lidské práce automatizovaným procesem.

The bachelor thesis deals with a complete development of a process for automatic preparation of a text for its highlighting inside a DTP document in PDF format, from requirements analysis, through designing and implementation, to an identification of benefits within localization of real projects. The appropriate combination of several steps and effective use of suitable tools lead to a significant replacement of human work by an automated process.
Creation of Process Automation Tool and Monitoring of Consequent Benefits
Keywords: automatizace; DTP; lokalizace projektu; optimalizace procesu; regulární výrazy; zvýraznění textu; automation; DTP; project localization; process optimization; regular expressions; text highlighting