Elektronické bankovnictví - Vlk, Bronislav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2008)
Název práce: Elektronické bankovnictví Příjmení a jméno: Vlk Bronislav Ústav: Ústav telekomunikací Obor: Teleinformatika Vedoucí práce: Doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. Počet stran: 53 Počet příloh: 0 Rok obhajoby: 2008 Bakalářská práce je zaměřena na komparaci elektronického bankovnictví. Srovnávání jednotlivých typických znaků vybraných bank poskytlo informace, které je možné využít k výběru finančního ústavu uživatelem (klientem). První část práce popisuje elektronické bankovnictví a jeho zabezpečení (šifrování, hash, elektronický podpis a protokoly). Druhá část této práce analyzuje zabezpečení elektronického bankovnictví pomocí daných kritérií.

Title: E-banking Name: Vlk Bronislav Department: Department of Telecommunications Specialization: Teleinformatics Supervisor: Doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. Number of pages: 53 Number of attachments: 0 Year of defence : 2008 My work is focused on a comparison of electronic banking. Comparing typical individual characters selected banks provided information which can be used to select a financial institution user (client). The first part describes the work of electronic banking and its security (encryption, hash, electronic signature and protocols). The second part of this work analyzes the security of electronic banking via the above criteria.
E-banking
Keywords: Elektronické bankovnictví Šifrování a kryptografie Autentizace a autorizace Elektronický podpis Protokoly; E-banking Encryption and Cryptography Authentication and Authorization Electronic signature Protocols