Budování bezpečnostního povědomí na střední a vyšší odborné škole - Kornelly, Aleš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a zavedením ISMS na konkrétní střední škole. Cílem práce je poskytnutí vlastních doporučení a návrhů na zlepšení současné situace. Úvodní část vysvětluje základní jednotlivé pojmy týkající se bezpečnosti ICT, další část popisuje vybavení školy a současný stav na škole. V praktické části jsou pak diskutována jednotlivá navrhovaná bezpečnostní opatření.

This thesis describes the design and implementation of ISMS to a particular high school. The aim is to provide our own recommendations and suggestions to improve the current situation. Introductory section explains the various basic concepts related to ICT security, the next section describes the facilities of the school and the current state of the school. In the practical part are individually discussed the proposed security measures.
Increase Security Awareness at the Secondary and Higher Vocational Schools
Keywords: IT bezpečnost; informace; data; ISMS; ISO/IEC 27001; IT Security; information; data; ISMS; ISO/IEC 27001