Stavební kultura a obnova malých a středních měst na Jižní Moravě a v Dolním Rakousku - Veselý, Josef (Vysoké učení technické v Brně, Fakulta architektury, 2014)
Úvod do problematiky stavební kultury a obnovy malých a středních měst na Jižní Moravě a v Dolním Rakousku.

Introduction to the issue of building culture and recovery of small and medium-sized cities in South Moravia and Lower Austria.
Keywords: stavební kultura; urbanismus; obnova měst; Jižní Morava; Dolní Rakousko; Dorf-Stadterneuerung; building culture; urbanism; city recovery; South Moravia; Lower Austria; Dorf-Stadterneuerung