Stavebně technologická studie výstavby ČOV v Hajanech - Prachař, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Předmětem této bakalářské práce je stavebně technologická studie výstavby ČOV v Hajanech. Objekt se skládá ze spodní železobetonové stavby a horní stavby, která je zděná. Zpracoval jsem technickou zprávu, technologickou studii realizace hlavních technologických etap pro zadaný objekt, časový a finanční plán výstavby, základní koncepci staveništního provozu, výkaz výměr, technologický předpis na provedení železobetonových nádrží a bezpečnostní opatření na stavbě.

The thesis deals with the structurally technological study of the wastewater treatment plants construction in Hajany. The building consists of the lower reinforced concrete structure and the upper construction which is brick. I processed a technical report, technological study of the realization of major technological stages for the specified object, time and financial plan construction, the basic concept of the building operation, bill of quantities, technological specification for design of reinforced concrete tanks and safety measures at the construction site.
Construction technology study the construction of wastewater treatment plants in Hajany
Keywords: zemní práce; hydrovrt; spodní stavba; čistírna odpadních vod; pracovní spára; aktivační nádrž; dosazovací nádrž; zděné konstrukce; vrchní stavba; výkaz výměr; finanční plán; časový plán; zařízení staveniště; technická zpráva; earthwork; boreholes; substructure; wastewater treatment plant; working joint; aeration tank; secondary clarifier tank; masonry structure; superstructure; bill of quantities; financial plan; time schedule; site equipment; engineering report