Návrh elektronického 3D katalogu - Špaček, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem řešení elektronického 3D katalogu sortimentu soukromé firmy. Práce poskytuje teoretický základ 3D modelování a metod, kterých se zde využívá. Popisuje některé možnosti pro zobrazení 3D grafiky 2D zobrazovacími zařízeními. Dále je zde popsán základní princip jazyků HTML, CSS a PHP.

This Bachelor's thesis deals proposal of 3D electronic catalogue solution of private company. The work affords theoretic base of 3D modeling and methods 3D modeling uses. There is account of some options for display 3D graphics by 2D display devices. The work describes basic axiom of HTML, CSS and PHP languages too.
Proposal of 3D Electronic Catologue
Keywords: 3D model; 3D katalog; NURBS; konstruktivní a prostorová geometrie; subdivizionální modelování; 3D skenery; Blender; digitalizace 3D modelu.; 3D model; 3D Catalogue; NURBS; Constructive Solid Geometry; Subdivision Modeling; 3D Scanners; Blender; digitalization of 3D model.