Návrh obytné zóny v obci Uničov - Navrátilová, Iveta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem obytné zóny v obci Uničov. Byla zde navržena nová pozemní komunikace, rozmístění stavebních parcel a vyřešení statické dopravy. Byly navrhnuty 3 varianty obytné zóny. Nejvhodnější varianta byla rozpracována podrobněji, včetně vyhotovení průvodní zprávy, projektové dokumentace a fotodokumentace.

This bachelor’s thesis deals with the design of a home zone in the town of Uničov. New road, placement of building plots and static traffic solution was designed here. 3 variants of the new home zone were designed. The most appropriate option has been elaborated in more detail, including the data accompanying report, design documentation and photodocumentation.
Uničov - Residential Zone Design
Keywords: Obytná zóna; pozemní komunikace; parkovací stání; stavební parcela; Uničov; Home zone; roads; parking space; building plot; Uničov