Informační systém házenkářského klubu - Homa, Patrik (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Tato práce se zabývá vytvořením informačního systému pro házenkářský klub. Informační systém je vytvořen jako webová aplikace implementovaná v jazyce PHP s využitím frameworku Laravel. Práce si klade za cíl vytvořit takový informační systém, který ušetří administrativní práci zástupcům házenkářského klubu a pomůže jim při vedení klubu. Všechny funkcionality plynou z reálných potřeb házenkářského klubu. Hlavními funkcemi systému jsou evidence statistik hráčů v zápasech, přihlašování na klubové akce a evidence výdajových dokladů. Systém byl úspěšně vytvořen a otestován.

This thesis deals with the creation of an information system for a handball club. The information system is created as a web application implemented in PHP and using the Laravel framework. The thesis aims to create such an information system that will save administrative work for the representatives of the handball club and help them in leading the club. All functionality resulting from the real needs of the handball club. The main functions of the system are the registration of player statistics in matches, registration for club events and the registration of expenditure documents. The system was successfully created and tested.
Information System of a Handball Club
Keywords: Webová aplikace; PHP; Laravel; Bootstrap; Sportovní klub; Informační systém; házená; Web application; PHP; Laravel; Bootstrap; Sports club; information system; handball