Čtyřkanálový autozesilovač spínané koncepce - Lev, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2010)
Tématem této semestrální práce je návrh čtyřkanálového autozesilovače spínané koncepce s minimálním výstupním výkonem 4x50W, s korekčním předzesilovačem a vhodným napájecím zdrojem. Tento zesilovač je řešen pomocí výkonového zesilovače ve třídě D s integrovaným obvodem TAS5630, předzesilovačem MAX5486 a zvyšujícím DC/DC měničem LTC3862.

The topic of this semester project is the design quadraphonic car-amplifier switching concepts with a minimum output power 4x50W, with correction preamplifier and appropriate power source. This amplifier is realized by using a power amplifier in class D integrated circuit TAS5630, preamplifier MAX5486 and increasing DC / DC converter LTC3862.
Switched four-channel car amplifier
Keywords: Autozesilovač; zesilovač; předzesilovač; korekční předzesilovač; DC/DC měnič TAS5630; MAX5486; LTC3862.; Car-amplifier; amplifier; preamplifier; correction preamplifier; DC/DC converter; TAS5630; MAX5486; LTC3862.