Design dálkově ovládané svahové sekačky - Zvarík, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2015)
Práce se zabývá komplexním návrhem designu dálkově ovládané svahové sekačky v přímé návaznosti na navržené konstrukčně technologické řešení stroje. Produkt byl vytvořen s cílem zaujmout místo na současném, mladém trhu svahových sekaček pro komerční využití. Cílem je oživit tento segment vyspělým tvarovým řešením se špičkovými technickými parametry, založenými na vhodné koncepci podvozku.

The work deals with comprehensive design concept of a remote controlled slope mower in direct relation to the proposed technological solution. Product has been designed in order to take (capture) its place in the current, young market of commercialy used slope mowers. Main goal of this work is to create an advanced shape solution with high-end technical specifications, based on a suitable undercarriage concept.
Design of Remote Controlled Slope Mower
Keywords: Svahová sekačka; dálkové ovládání; design; koncept; mulčování; Slope mower; radio controlled; design; concept; mulching