Optimalizace materiálových toků na technologickém úseku výrobního procesu montáže - Klaška, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2019)
Tato bakalářská práce pojednává o optimalizaci výrobního procesu ve firmě ADC Czech Republic s.r.o. V první kapitole se práce věnuje rešerši dané problematiky, která je dále využita v praktické části této práce. Druhá kapitola je rozdělena na čtyři části. První část se věnuje představení společnosti ADC Czech Republic s. r. o. Druhá část se věnuje analýze současného stavu. Třetí část druhé kapitoly je zaměřena na návrh vlastního řešení problému. Poslední čtvrtá část obsahuje finanční zhodnocení.

This Bachelor's thesis deals with the optimalization of the production process of the company ADC Czech Republic s.r.o. The first chapter is devoted to literature research. The second chapter is divided into four parts. The first part is focused on introduction of the company ADC Czech Republic s.r.o. The second part deals with analysis of actual conditions. The third part is focused on suggestion of own solutions. The final fourth part includes a financial assessment.
Optimalization of the material flow on assembly division of the production process
Keywords: optimalizace; 5S; Lean Six Sigma; plýtvání; montáž; Optimalization; 5S; Lean Six Sigma; waste; assembly