REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI - Slovák, Václav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
projekt revitalizace predpoli Kvetne zahrady v kromerizi.

revitalisation of sub garden field in kromeriz
Revitalization Program of Floral Garden in Kromeriz
Keywords: kromeriz zahrada kvetna strom; kromeriz garden flowers floral tree maple leaf