Komunitní hudební portál - Novosad, Andrej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2010)
Práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací webového portálu, který je zaměřený na hudební akce elektronických tanečních stylů a na způsob, kterým se tyto akce filtrují pro uživatele.

Thesis discusses the analysis, design and implementation of a web portal, which is focused on music events of electronic dance styles and the way they are filtered for the user.
Community Music Portal
Keywords: Webový portál; hudba; PHP; Zend Framework; JavaScript; jQuery; MySQL; AJAX; JSON; HTML; XHTML; CSS; filtrování obsahu; Web portal; music; PHP; Zend Framework; JavaScript; jQuery; MySQL; AJAX; JSON; HTML; XHTML; CSS; content filtering