Model komunikačního prostředí obchodních zástupců - Sichler, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Diplomová práce se zabývá návrhem modelu komunikačního prostředí obchodních zástupců ve firmě EISBERG, a.s. Na základě analýzy součastného stavu budu schopen navrhnout model kooperace obchodních zástupců s ostatními složkami firmy, které se průběžně starají o zákazníky.

The thesis deals with design of communication environment model for sales representatives of EISBERG company. Based on the current state analysis was designed a model for cooperation of salesmen and other units of the company, which care continuously for the customers.
Model of Communication Environment for Sales Representative
Keywords: informační systém; software; zákazníci; obchodní zástupce; information system; software; customer; sales representative