Súčasná forma hodnotenia a její vplyv na fluktuaci zamestnancov vo vybranom podniku - Lukačovičová, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Diplomová práca je zameraná na vnímanie hodnotenia vybraného vzorku respondentov. Hlavným cieľom je popísať, analyzovať a spracovať daný systém hodnotenia, ktorý je dôležitým motivačným prvkom vo vybranom podniku v oblasti elektrotechniky. Teoretická časť je venovaná definovaniu pojmu hodnotenia a procesu hodnotenia. Praktická časť je zameraná na charakteristiku vybraného podniku, systém hodnotenia v danom podniku a výsledky analyzovania súčasného stavu hodnotenia zamestnancov. V závere diplomovej práce sú uvedené návrhy, ktoré pomôžu ke zníženie fluktuace v podniku.

The diploma thesis titled is focused on the perception of evaluation in a selected sample of respondents. The main objective is to describe, analyze and process the evaluation system, which is also an important motivational element, in the chosen company in the field of electrical engineering. The theoretical part is devoted to the definition of the term evaluation and of evaluation process. The practical part is focused on the characteristics of the chosen company, it´s evaluation system and the results of the analysis dealing with the current state of evaluation of the employees. The final part of thesis describes suggested approaches which will help to decrease fluctuations in the company.
The Current Form of Evaluation and its Impact on Fluctuation of Employees in the Chosen Company
Keywords: zamestnanci; hodnotenie; kritériá hodnotenia; proces hodnotenia; employees; evaluation; evaluation criteria; evaluation process