Návrh dílčí části informačního systému pro evidenci poplatků - Vybíral, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Bakalářská práce se zabývá návrhem dílčí části informačního systému s konkrétním zaměřením na evidenci poplatků ve státní správě. Hlavním cílem tohoto návrhu je nejen zjednodušení celkového prostředí informačního systému, ale především zefektivnění jeho využitelnosti v praxi. K jeho dosažení budou během práce použity potřebné metody a analýzy, které nám mimo jiné pomohou také lépe pochopit danou problematiku. Veškeré důležité pojmy budou podrobně vysvětleny v teoretické části této práce.

The bachelor thesis deals with the design of a part of the information system with a specific focus on the recording of fees in the state administration. The main objective of this proposal is not only to simplify the overall environment of the information system, but above all to make it more efficient in practice. In order to achieve this, the necessary methods and analyses will be used during the work, which will help us, among other things, to better understand the issue. All-important concepts will be explained in detail in the theoretical part of this thesis.
Design of a Sub-part of the Information System for Recording Fees
Keywords: informační systém; uživatelské rozhraní; návrh; analýza; poplatek; information system; user interface; proposal; analysis; fee