Polyfunkční objekt - Zářecký, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Tato diplomová práce je zpracována na samostatně stojící polyfunkční dům. Nosnou konstrukci objektu tvoří železobetonový monolitický skelet. Objekt je zastřešen plochou střechou. V návrhu je kladen důraz na celkový soulad mezi prostorovými, konstrukčními, statickými, požárně bezpečnostními, akustickými a tepelně technickými požadavky. Dokumentace je zpracována pro provedení stavby. Výkresová část práce je zpracována počítačovým programem AUTOCAD.

This diploma thesis processes the dateched multifunctional building. The supporting structure of the house is a monolithic reinforced concrete skeleton. The building is covered with a flat roof. The design focus is on the overal consistency among spatial, structural, static, fire safety, acoustic and thermal technical requirements. The graphical part of documentation has been processed in the AUTOCAD software.
Multifunctional building
Keywords: Diplomová práce; polyfunkční objekt; fitness; komerční prostory; bydlení; jednoduchost; funkčnost; provedení stavby.; Diploma thesis; multifunctional building; fitness; commercial premises; living; simplicity; functionality; building construction.