Průmyslový areál AQUASYS - stavebně technologický projekt - Juračka, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Tato diplomová práce se zabývá stavebně technologickým projektem průmyslového areálu Aquasys ve Žďáře nad Sázavou. Tato práce zahrnuje technické zprávy ZS a STP, zařízení staveniště, širší dopravní vztahy, rozpočet, propočet, časové plánování, kontrolní a zkušební plán, návrh mechanizmů, smlouvu o dílo a bezpečnost práce pro tuto stavbu.

This Master’s thesis deals with the technological project of building an industrial complex AQUASYS in Žďár nad Sázavou. This work includes technical reports ZS and STP, site equipment, wider transport relations, budget calculation, time planning, inspection and test plan, mechanical assembly, contract for work and job security for this building.
Industrial comlex AQUASYS - construction and technological project
Keywords: Propočet; rozpočet; zařízení staveniště; časové plánování; strojní sestava; technologické předpisy; bezpečnost práce; autojeřáb; prefabrikovaný železobetonový skelet; smlouva o dílo; širší dopravní vztahy; Calculation; budget; building equipment; time planning; mechanical assembly; technological regulations; safety work; mobile crane; prefabricated reinforced concrete frame; contract for work; wider transport relations