Prášková lakovna KOMAXIT v Malhoticích - Kočnarová, Helena (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Projekt řeší práškovou lakovnu KOMAXIT v Malhoticích. Objekt se skládá ze dvou dilatačních celků - administrativní budovy a výrobní haly. Administrativní budova je dvoupodlažní objekt. Nachází se zde kanceláře, denní místnosti, šatny a hygienické zázemí. Ve výrobní hale jsou situovány výrobní prostory a sklad.

Project addressed the Powder coating plant KOMAXIT in Malhotice. The building is from two separate parts - administrative building and production hall. The administrative building is from two floors. In this object is the offices, day rooms, cloakrooms and hygienic rooms. In the production hall are production rooms and storage.
Powder coating plant KOMAXIT in Malhotice
Keywords: Prášková lakovna KOMAXIT v Malhoticích; administrativní budova; výrobní hala; dilatační; Powder coating KOMAXIT in Malhotice; administrative building; production hall; separate