Zálohování dat a datová úložiště - Chytková, Markéta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku zálohování dat ve firmě FOUL s.r.o., která se zabývá prodejem zboží s fotbalovou tématikou. Skládá se ze tří hlavních částí, kterými jsou teoretická východiska práce, analýza současného stavu a vlastní návrh řešení. Výstupem práce je návrh efektivnějšího řešení pro zálohování dat.

This bachelor thesis focuses on the problem of data backup in the company FOUL s.r.o., which offers football items. Bachelor thesis consists of three main parts, which are the theoretical basis, the analysis of the current state and the solution design. The output of this thesis is the design of a more efficient solution for data backup.
Data Backup and Data Storages
Keywords: zálohování dat; datová úložiště; archivace; cloudové úložiště; databáze; MySQL; data backup; data storages; archiving; cloud storage; database; MySQL