Současný stav znalecké činnosti v ČR v roce 2014 - Bradáč, Albert; Daňhel, Petr (Akademické nakladatelství CERM, 2014)
V příspěvku je analyzován současný stav znalecké činnosti a počty znalců a znaleckých ústavů v ČR. V druhé části je provedena analýza počtu znalců po krajích. Ve třetí části pak je pojednáno o novelizaci v souvislosti s rekodifikací soukromého práva a o z

Actual state of expert activities is analyzed in this contribution and numbers of experts and expert institutions in the Czech Republic. The second section covers the amendments to the Act No. 36/19*67 Coll. On experts and interpreters, which brought the
Actual State of Expert Activities in the Czech Republic in 2014
Keywords: znalec; znalecký ústav; znalecký posudek; zákon o znalcích a tlumočnících; expert; expert institute; expert opinion; Act On experts and interpreters