Optimalizace výrobního procesu v zámeckém vinařství - Bičan, Vladimír (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Bakalářská práce se zabývá optimalizací procesů lahvovací linky ve vinařství. Pro řešení bakalářské práce je využita prediktivní simulace lahvovací linky. Pomocí digitálního dvojčete budou navržena opatření, která povedou ke zvýšení produktivity výroby a k racionálnímu využití strojů.

The bachelor's thesis deals with the optimization of bottling line processes in viticulture. Predictive simulation of a bottling line is used to solve the bachelor's thesis. With the help of the digital twin, measures will be proposed that will lead to increased production productivity and the rational use of machines.
Optimization of the Production Process in Chateau Winery
Keywords: Optimalizace výrobního procesu; digitální dvojče výrobního procesu; simulace procesu; štíhlá výroba; proces výroby; Production process optimization; production digital twin; process simulation; lean manufacturing; production process