Rodinný dům - Gregor, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Bakalářská práce je zpracovávána jako dokumentace k provedení stavby rodinného domu v obci Březůvky v lokalitě „Garáže“. Objekt se bude nacházet v zastavěném území. Projekt bude respektovat požadavky územně plánovací dokumentace. Objekt je částečně podsklepený. Se dvěma obytnými nadzemními podlažími. Střecha jednoduchá sedlová. Dům se navržen z pórobetonu v systému Ytong.

Bachelor thesis is treated as a documentation of the construction of a family house in the village of Březůvky in site "Garage". The object will be located in a built-up area. The project will respect the requirements of territorial planning documentation. The object is part of the basement. With two residential floors above the ground. A simple saddle roof. The House is designed in the porous concrete from Ytong.
Family house
Keywords: Rodinný dům; sedlová střecha; pórobeton; územně plánovací dokumentace; Family House; a saddle roof; porous concrete; territorial planning documentation