Kytarový multiefekt typu delay a tremolo - Blažek, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2023)
Tato práce se zabývá návrhem a konstrukcí multiefektu typu delay – tremolo. V teoretické části detailně studuje funkci obou typů efektů. Dále se zaměřuje na možnosti obvodových řešení a samotné schéma, které je detailně popsáno. Práce následně ověřuje funkci těchto schémat v simulačním programu Ltspice. Výsledky simulace jsou následně porovnávány s reálným měřením na nepájivém poli. V závěru se práce soustředí na návrh DPS a konstrukci multiefektu samotného.

This work deals with the design and construction of a delay – tremolo type multi-effect unit. In the theoretical part, it thoroughly studies the functioning of both types of effects in detail. It further focuses on circuit solutions and provides a detailed description of the schematic. The work subsequently verifies the functionality of these schematics in the Ltspice simulation program. Then the simulation results are compared with measurements on a breadboard. In conclusion, the work focuses to the PCB design and the construction of the multi-effect pedal.
Delay and Tremolo Guitar Multi-Effect
Keywords: Kytarový multi-efekt; Tremolo; Delay; Amplitudová modulace; Zpožďovací efekt; Guitar multi-effect; Tremolo; Delay; Amplitude modulation; Delay effect