Provádění nosných konstrukcí (svislé a vodorovné) bytového domu ve Starém Brně - Sáček, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Tématem mé bakalářské práce je provedení technologické etapy hrubé vrchní stavby bytového domu na Rybářské ulici ve Starém Brně. Tato práce obsahuje technickou zprávu, technologický předpis, výkaz výměr, časový plán, návrh strojní sestavy, kvalitativní požadavky a jejich zajištění, bezpečnost práce a celkové řešení organizace výstavby.

The topic of my thesis is to implement technological steps gross upper construction of residential house on Rybářská ulice in Staré Brno. This paper contains a technical report, technological specification, bill of quantities, schedule, design of machine assembly, quality requirements and their security, safety, and organization development solutions.
The solution of technolofical phase bearing structures(vertical and horizontal) apartment building in Staré Brno
Keywords: stavba; stropy; stěny; zařízení; staveniště; technologie; rozpočet; dopravní trasa; technická zpráva; beton; zdivo; jeřáb; isokorb; kontrola; výztuž; bezpečnost práce; bednění; ochrana životního prostředí; construction; ceilings; walls; equipment; site; technology; budget; route; technical report; concrete; masonry; crane; isokorb; control; reinforcement; work safety; formwork; environmental protection