Analýza systému managementu znalostí ve vybrané firmě a návrh změn - Kratochvilová, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Tato diplomová práce se zaměřuje na problematiku znalostního managementu, jeho principů a aplikaci. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. V první části jsou uvedena teoretická východiska, která jsou dále využita v analytické a návrhové části. Návrhová část se zabývá vlastním řešením, které by se dalo aplikovat v analyzované firmě.

This thesis focuses on problematics of knowledge management, its principles and application. Thesis is divided into three main parts. The first part presents the theoretical basis that is further used in the analytical and practical part. Practical part focuses on design of own solution that could be applied in the analyzed company.
Knowledge Management System Analysis in the Selected Company and Changes Proposal
Keywords: Znalostní management; znalost; informace; data; systém; znalostní organizace; analýza znalostí; firemní kultura.; Knowledge management; knowledge; Information; data; system; knowledge-based company; analysis of knowledge; corporate culture.