Přechod z daňové evidence na účetnictví - Nguyenová, Žaneta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalářská práce se zabývá problematikou přechodu z daňové evidence na účetnictví. V první části jsou popsána teoretická východiska a základní právní úprava. V druhé části je vysvětlen postup přechodu z daňové evidence na účetnictví. V poslední části práce je vytvořen komplexní příklad na tuto problematiku.

The bachelor thesis deals with the issue of the transition from the tax evidence to an accounting. The first part describes the theoretical solutions and basic legal regulation. In the second part is explained the process of transition from the tax evidence to an accounting. In the last part of the thesis is created a complex example regarding this issue.
Transition from Keeping Tax Evidence to Accounting
Keywords: daňová evidence; inventarizace; příjem; rozvaha; účetnictví; výdaj; tax evidence; inventory; income; balance sheet; accounting; expenditure