Analýza soudobých možností investování fyzických osob prostřednictvím smíšeného životního pojištění v České republice - Macháčková, Sylva (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Abstrakt Tématem bakalářské práce je analýza soudobých možností investování fyzických osob prostřednictvím smíšeného životního pojištění v České republice. Vymezuje soudobé možnosti této formy investování, její výhody, nevýhody, konkrétní příklady a srovnání. V poslední části pak nastíní možnosti investování mimo životní pojištění v rámci kolektivního investování v České republice.

Abstract This bachelor work deals with the investing by life insurance. It defines current possibilities of this form of the investment, its advantages and disadvantages, specific examples and a comparison. In its last part it outlines posibilities of investing out of life insurance within so called collective investment in the Czech Republic.
Analysis of the Current Opportunities of Natural Persons Investing Through Assorted Life Insurance in the Czech Republic
Keywords: Klíčová slova motivační systém; motivace; zaměstnanci; odměňování; benefity; zdanění; fluktuace; Keywords Life insurance; investment; unit trust; investor; periodic invest; risk; fee.