Informační strategie firmy - Dulovič, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Táto diplomová práca je zameraná na návrh informačnej stratégie organizačnej jednotky občianskeho združenia. Na základe vykonanej analýzy vnútorného prostredia a vonkajšieho okolia jednotky je v práci formulovaný návrh informačnej stratégie, ktorý s pomocou vybraných prvkov informačných technológií a informačného systému podporí napĺňanie vytýčených strategických cieľov.

This master's thesis focuses on designing an information strategy for an organisational unit of a civic association. Based on an analysis of internal and external environment of the unit, this thesis formulates the information strategy which will support achieving the set of strategic objectives, using selected components of information technology and information system.
Corporate Information Strategy
Keywords: Informačná stratégia; informačný systém; informačné technológie; CRM; projekt; webové stránky; HOS8; stratégia; informácia; občianske združenie; Information strategy; information system; information technology; CRM; project; web pages; HOS8; strategy; information; civic association