Duplexer pro pásmo 5,6 GHz - Opletal, Prokop (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2016)
Cílem diplomové práce bylo navržení duplexeru pracujícím v bezlicenčním frekvenčním pásmu 5,6GHz. Práce se zabývá výběrem vhodného konceptu pro daný duplexer, vytvořením modelu v softwaru pro simulaci rozložení elektromagnetického pole a následnou realizací a ověřením parametrů duplexeru.

The aim of this master’s theses was a designing of duplexer working in non license frequency band 5.6GHz. The theses is concerning with selection of suitable concept for a given duplexer, with creating a model in software for simulation of distribution of electromagnetic field and with subsequent implementation of duplexer and verifying its parameters.
Duplexer for the frequency band 5.6 GHz
Keywords: DUPLEXER; KOAXIÁLNÍ DUTINOVÉ FILTRY; 3D EM MODELOVÁNÍ; VAZEBNÍ MATICE; DUPLEXER; COAXIAL CAVITY FILTERS; 3D EM MODELING; COUPLING MATRIX