Financování projektu ze zdrojů EU - Palacká, Naďa (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato bakalářská práce přispívá k pochopení problematiky, zabývající se přípravou projektů financovaných z fondů Evropské unie. Konkrétním projektem je zde modernizace letního koupaliště v Rožnově pod Radhoštěm, jehož současný stav je nevyhovující. Teoretická část se zabývá specifikací strukturálních fondů a rozdělením operačních programů v České republice. V praktické části je řešen konkrétní projekt.

This bachelor´s thesis contributes to understand questions connected with project preparation that is financed from EU funds. Concrete project is modernization of openair swimming pool in Rožnov pod Radhoštěm, whose current state is unsuitable. Teoretical part deals with structural funds specification and alocation of the operation programs in Czech republic. Practical part solves concrete project.
Financing Project from EU Sources
Keywords: Dotace; strukturální fondy; operační programy; projekt; studie proveditelnosti; Grant; structural funds; operational programmes; project; feasibility study