Rodinný dům - Kolouch, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Projektová dokumentace podsklepeného rodinného domu s obytným podkrovím, ze systému HELUZ, zastřešeno sedlovou střechou střechou.

Project documentation of house with inpact basement residential attic of HELUZ system, roofing roofs of cut roof.
Residential House
Keywords: Projektová dokumentace; rodinný dům; stavební systém Heluz; podsklepený; obytné podkroví; valbová střecha; Documentation project; family house; building systems Heluz; basement; attic; cut roof