Profesionální image lékárníka a jeho vliv na spokojenost zákazníků - Váňová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Cílem předkládané bakalářské práce je uvést základní principy formování image profesionálního pracovníka a podat obraz o tom, jaký má vliv na úspěšnost podnikání a na zákazníky. Zaměřuje se na identifikaci osobnostního profilu úspěšného lékárníka včetně doporučení kvalifikovaných firem v oblasti školení, zabývajících se touto problematikou.

Presenting principles of forming of professional´s image and its influence on business success and customers is the purpose of this bachelor´s thesis. It is focused on identification of personality profile of successful druggist including recommendation of competent companies in the sphere of specialized training.
Professional Image of a Druggist and its Impact on Customer Satisfaction
Keywords: Image; neverbální komunikace; obchodní etiketa; psychologie podnikání; sociální psychologie; lékárenství; školení.; Image; non-verbal communication; business moral; business psychology; social psychology; pharmaceutics; training.