Dokumentace historických stavebních objektů - Polívková, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Cílem této bakalářské práce je zaměření zámecké sýpky ve Cvrčovicích. V práci je popsán postup zpracování. Úvodní část se zabývá lokalizací objektu a měřickými pracemi, dále je vylíčeno zpracování získaných dat a tvorba všech grafických příloh. V závěru je zhodnocen výsledek. Výkresová dokumentace je přiložena v přílohách.

The object of bachelor thesis is survey castle´s granary in Cvrčovice. Bachelor thesis describes the progress of the work. The first part includes information about locality and measuring work. The following part contains data processing and creation of graphic outputs. In the conclusion are assessed the result of the work. The resulting drawings are attached in the annex section.
Documentation of the granary in Cvrčovice
Keywords: sýpka; Cvrčovice; měření; souřadnice; granary; Cvrčovice; measuring; coordinates