Potenciál bydlení v panelových domech – možnosti úprav systému T06B v závislostech typologie a konstrukční soustavy - Čechová, Pavla (Vysoké učení technické v Brně, Fakulta architektury, 2013)
Příspěvek se zabývá možnostmi úprav systému T06B, který patří k nejrozšířenějším soustavám panelových staveb s množstvím variant. Principy tohoto příčného systému s rozponem 3600mm základní nosné struktury umožňují množství variant úprav i doplnění konstr

My report deals with possibilities of structure system modifications T06B, which belongs to the most widespread systems of concrete buildings with many varieties. The principles of this transverse system with a basic portative structure spank of 3600 mm a
Possibilites of structure system modificationsT06B
Keywords: využití stávajících konstrukcí; panelové stavby; systém panelových staveb T06B; rozpon; nosné části konstrukce; úpravy konstrukce; model řešení; utilization of current structures; concrete buildings; system of concrete buildings T06E; spank; portative parts of the structure; structure modifications; model of the solution