Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Kuna, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Táto bakalárska práca sa zameriava na analýzu informačného systému Slovenského šachového zväzu, ktorý je národným športovým zväzom. V teoretickej časti sa nachádzajú potrebné podklady a vysvetlenia základných pojmov, potrebných pre uskutočnenie analýz. V analytickej časti sú prevedené analýzy potrebné pre určenie slabých a silných stránok informačného systému Slovenského šachového zväzu. Návrhová časť využíva poznatky zistené v analytickej časti a následne prezentuje možné návrhy riešení niektorých problémov a ekonomické zhodnotenie daného návrhu riešenia.

This bachelor thesis focuses on the analysis of the information system of the Slovak Chess Federation, which is a national sports association. The theoretical part contains the necessary background and explanations of basic concepts required for the analysis. In the analytical part, the necessary analyses are conducted to determine the strengths and weaknesses of the information system of the Slovak Chess Federation. The proposal of solution section utilizes the findings from the analytical part and subsequently presents possible proposals for solutions to some of the problems, as well as an economic evaluation of the proposed solutions.
Information System Assessment and Proposal of ICT Modification
Keywords: Informačný systém; dáta; informačná stratégia; BMPN 2; 7s; SLEPT; SWOT; ZEFIS; Information system; data; information strategy; BMPN 2; 7s; SLEPT; SWOT; ZEFIS