Aplikace pro detekci zranitelnosti typu Clickjacking - Stodůlka, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá zranitelností známou jako Clickjacking nebo také UI redressing. Podrobně je zde popsáno nebezpečí, které tato zranitelnost přináší, spolu s možnostmi zabezpečení, které jsou dnes známy. Cílem práce je vytvoření aplikace detekující přítomnost zabezpečení těchto zranitelností.

This bachelor's thesis discusses a vulnerability known as Clickjacking, or UI redressing. The thesis describes in detail the dangers, to which this vulnerability may lead, and presents known countermeasures. The goal of this thesis is to create an application which detects the presence of these countermeasures.
Tool for Clickjacking Vulnerability Detection
Keywords: Clickjacking; UI redressing; XSS; bezpečnost webových aplikací; penetrační testování; HTML; IFRAME; CSS; Javascript; X-Frame-Options; CSP; Clickjacking; UI redressing; XSS; web security; penetration testing; HTML; IFRAME; CSS; Javascript; X-Frame-Options; CSP